Image Alt
Tehnoprest

Reparații Renault Trucks

Reparații camioane Renault, echipamente speciale de vidanjare Rivard si MTS

Renault Truck

Service

Renault Trucks este marca fanion a industriei de camioane franceze și unul dintre producătorii de vârf la nivel mondial.

Activează non-stop din 1894, în aceeași fabrică din Lyon, ceea ce denotă tradiție și continuitate într-o industrie dinamică și mereu conectată la meandrele economice.
Produsele Renault Trucks acoperă o multitudine de aplicații, plecând de la o gama completă de camioane (de la 2,8 la 40t) și continuând cu vehicule destinate distribuției, sectoarelor de construcții, aplicațiilor speciale, transporturilor pe distanțe lungi etc.
În orice asemenea sector din industria auto, partea de servicii post-vânzare este cel puțîn la fel de importantă că cea de vânzări de vehicule.

Pentru întreținerea și reparațiile vehiculelor și echipamentelor, Tehnoprest a dobândit în timp cunoștințe și abilități, care pot face față oricărei provocări.
După preluarea lui Renault Trucks de către Volvo Trucks, ne-am bucurat de faptul că bunele relații avute cu Renault Trucks, au fost apreciate și de Volvo Trucks. Aceștia din urmă ne-au păstrat în rețeaua lor, că service agreat, acordându-ne șansă de a face parte dintr-un grup select de reparatori de autocamioane marca Renault și Volvo.

Nu am fi putut face aceste lucruri dacă nu am fi avut acces la baza de date a lui Renault Trucks și Volvo Trucks, ceea ce înseamnă capacitate de diagnosticare, informații tehnice, programe de identificare piese de schimb și acces la stocul pieselor de schimb originale, pe scurt Suport Tehnic și Logistic!