Image Alt
Tehnoprest

Despre noi

Experiența acumulată ne permite să executăm diverse activități

Tehnoprest

Istoric

De-a lungul timpului, echipa noastră s-a mărit, precum și spațiul de lucru, astfel că, în prezent, la peste 25 de ani de la înființare, suntem printre principalii operatori de pe piață de profil, având 3 puncte de lucru: la Chitila, Constanța și Bacău.

În baza din Chitila, dispunem de o suprafață de peste 8000 de mp, unde avem service specializat pentru reparațiile echipamentelor de construcții și a camioanelor, dar și ateliere de prelucrări mecanice, sablare, vopsitorie, venind astfel în întâmpinarea nevoilor clienților noștri.

În cadrul societatii noastre, va oferim servicii complete pentru toată gama de sisteme mecanice, hidraulice și electrice.

Toate lucrările noastre beneficiază de GARANȚIE atât pentru manoperă, cât și pentru piesele achiziționate de la noi.

Nu în ultimul rând, realizăm lucrări de strungarie, de cea mai bună calitate și precizie, reparații de cupe, lame, suduri speciale, sablare și vopsitorie.

Servicii

Servicii

Reparații utilaje și echipamente de construcții

Reparații capitale de utilaje WOLA și FADROMA, reparații echipamente de construcții marca KOMATSU.

Vânzare utilaje și echipamente de construcții

Vânzare echipamente de construcții noi marca Kobelco, Promove si nu numai, precum și utilaje second-hand.

Reparații camioane Renault și Multibrand

Reparații camioane RENAULT: suntem reparator agreat Renault Truks, VOLVO și multimarca - MERCEDES, MAN, TATRA, RABA, etc..

Vânzare piese de schimb

Comercializăm piese de schimb pentru echipamente de construcții și camioane (importator direct) și asigurăm consumabile pentru utilaje de săpat.

Atelier de prelucrări mecanice

În atelierul nostru realizăm: prelucrări strungprie, frezare, alezare, rectificări și recondiționări de piese pentru utilaje de construcții, camioane și multiple alte aplicații.

Întreținere echipamente ISU

TEHNOPREST a obținut certificări și acreditări din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Certificări și Acreditări

De-a lungul timpului a existat o permanentă preocupare pentru creșterea calității și standardelor serviciilor firmei, dar și dezvoltarea ariei de lucru astfel că în 2002, 2012 și 2013 am obținut certificări.

SR EN ISO 14001:2005 - Sistemul de Management al Mediului
SR EN ISO 9001: 2008 - Sistemul de Management al Calității
SR OHSAS 18001:2008 - Sistemul de Management al Sănătății și Securității Ocupaționale
De asemenea, am manifestat un permanent interes pentru extinderea domeniului de activitate în vederea respectării angajamentelor către clienții noștri, la aceleași standarde de calitate și eficientă, astfel că, în prezent suntem acreditați pentru efectuarea de lucrări de întreținere și reparații în domeniul:

Apărare împotriva incendiilor

Realizăm lucrări de întreținere a instalațiilor speciale din compunerea autospecialelor destinate apărării împotriva incendiilor