Image Alt

Kobelco

Tehnoprest este unic importator KOBELCO in Romania!

Experiență și
profesionalism!

Tehnoprest are în spate o experiență de peste 25 de ani în domeniul reparațiilor echipamentelor de construcții, agricole, a camioanelor Renault și mulți-marca.

Puteți apela la serviciile noastre în oricare dintre cele patru puncte de lucru ale Tehnoprest: Chitila, Constanța sau Bacău.

KOBELCO

Valori 
Tehnologie de vârf pe piața excavatoarelor cu lanț
Detalii
Echipamente cu consum redus de energie
Detalii
Excavatoare de mare capacitate
Detalii
Operare facilă și silențioasă
Detalii
Previous slide
Next slide

Istoric

Despre
Putere, Eficiență, Calitate

KOBELCO

Kobelco Construction Machinery Europe B.V. este un producător japonez de excavatoare, cu o experiență de peste 80 de ani pe piață de profil, producând echipamente de înalta calitate și fiabilitate, începând cu miniexcavatoarele de 900 kg până la cele de 50 tone. În anul 1930 Kobelco a construit primul utilaj de construcții din lume. În 2006, tot Kobelco, a fost primul producător din lume care a lansat primul excavator hibrid, modelul SK70H, ce a beneficiat de o tehnologie specială, de eficientizare a costurilor, prin scăderea consumului de combustibil cu aproximativ 40% față de modelele precedente. La Kobelco, eficientizarea consumului de combustibil, prin reducerea acestuia și implicit creșterea profitului clienților noștri, este deja o obsesie. Astfel, nouă generație de excavatoare, are un consum cu 20% mai mic, fără însă a face vreun compromis în ceea ce privește puterea echipamentelor.